top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Drop-in-fest förra veckan – du har väl skaffat sommarkort?

Under förra veckan arrangerade vi drop-in-aktiviteter för vuxna varje dag från onsdag till söndag. Flera tog chansen att spela på härliga Näsaäng.

Under resten av maj månad arrangerar vi lunchtennis på Näsäang på onsdagar kl 12-13.30. Dit behöver du föranmäla dig (Via MATCHi, klicka här!) då vi arrangerar organiserad träning. Torsdagstennisen (kl 12-13) och frukosttennisen på fredagar (kl 7-8 i hallen) rullar också på fram till terminsslut. När tävlingsperioden på Näsaäng är slut och Audi Danderyd Junior Trophy, Audi Danderyd Open och NPTK Veteran Cup gått av stapeln arrangerar vi återigen liknande aktiviteter upp till fem dagar i veckan fram till dess att KM spelas i början av augusti.


Med guldkortet deltar du i ovanstående aktiviteter utan kostnad plus att du får boka en timme om dagen på Näsaäng hela sommaren samt delta i tre KM-klasser gratis. En otroligt bra möjlighet för den som tänkt sig spela mycket i sommar. Läs mer om de mycket förmånliga sommarkorten och hur du skaffar ett här!


Datumen för alla våra aktiviteter hittar du kalendern på hemsidan eller i årets Näsaängsbroschyr som medlemmarna nu fått i brevlådan tillsammans med Tromben. Broschyren finns även att ta del av i fysisk form på Näsaäng eller digitalt på hemsidan, klicka här!


58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page