top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

KM i full gång – anmäl dig till lördagens stora fest!

Årets rekord-KM med över 280 deltagare och 457 matcher är i full gång sedan i torsdags. Under lördagen och söndagen spelades inte mindre är 140 matcher i nya hallen och tälthallen där vi bjudits på mängder av härlig tennis och underbart KM-häng på våra anläggningar. Ett par spelare har kämpat sig igenom både sex och sju matcher under dessa dagar, otroligt bra jobbat!


I veckan blir det mer av det goda när agnarna ska skiljas från vetet i alla våra 33 KM-klasser. Måndag till fredag spelas det matcher från ca 15.00 till sen kväll. Välkommen! Missa inte att följa oss på Instagram (@nasbyparkstk) för att hänga med in i KM-bubblan. Därtill livestreamas alla matcher från bana 1 och 2 om du inte har möjlighet att vara på plats. Klicka här!


Den stora mästerskapsavslutningen äger rum på lördag (13 januari) där hela 28 finaler står på menyn mellan kl 09 och 19. Mellan kl 12 och 14 är det därutöver officiell invigning av nya hallen då alla som vill kan prova på tennis samtidigt som kommunpolitiker kommer vara på plats för att klippa invigningsbandet.


I samband med Herrar- och Damer A-finalerna kl 17.00 drar även den stora KM-festen igång som körsbäret på tårtan. Det blir en fantastisk kväll för både vuxna och barn med mat, dryck, underhållning, prisutdelningar, tal, tävlingar, karaoke och andra festligheter. En kväll du definitivt inte vill missa!


Mer info om KM-festen ser du på anslaget nedan. Notera att du INTE behöver vara med i KM för att ändå kunna delta på lördagens fest. Anmäl dig nu direkt innan platserna tar slut, men senast på onsdag 10 januari.429 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page