top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Nu öppnar vi Näsaäng – skaffa sommarkort och grusdebutera!

Efter att den bitande kylan börjat ge med sig öppnar vi nu Näsaäng och utomhussäsongen 2024 kan därmed ta sin början. Det innebär att du boka bana, spela från och med imorgon (tisdag 30 april) och köpa våra lukrativa sommarkort. Vänligen läs informationen nedan noggrant. Till att börja med; stort tack till de som hjälpt till med att iordningsställa banorna! Banskötsel och viktiga riktlinjer (vänligen läs noggrant)

Risken som finns i början av säsongen, när banorna är nyfixade, är att de kan bli porösa vid låga temperaturer och tung belastning. Skulle du råka trampa upp ”hål” i banan, vilket ofta händer i inledningen av säsongen, fyller du igen det med grus på en gång och stampar till. På så sätt håller vi banorna jämna, hårda och fina till dess att det blir lite varmare och de hunnit ”sätta sig”. Om banan är torr är det viktigt med vattning före och efter spel. På samma sätt är det väldigt viktigt att vi INTE spelar om banan är mjuk, och fotspår uppstår, till följd av regn eller kalla temperaturer. På banorna finns också skrapor som man kan använda för att jämna till banorna före och/eller efter spel. Vid ingången till varje bana sitter nya skyltar med regler att följa gällande iordningställande, vattning och dylikt. Dessa regler måste följas för att banorna ska hållas i gott skick hela sommaren. Vi ber dig därför att läsa, respektera och följa detta. Skulle det regna eller vara tveksamt huruvida det är torrt nog att spel, undvik spel!

 

Bokning

Du kan nu börja boka banor på Näsaäng då vi öppnar upp för spel från och med tisdagen den 30 april. Du bokar på samma sätt som inomhus, via MATCHi. Mer info ser du under fliken ”Boka bana” här på hemsidan.

 

Sommarkort

Sommarkorten på Näsaäng brukar vara populära och är en lukrativ lösning för dig som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har som vanligt två olika sommarkort, spelkortet och guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar. Länk för att införskaffa ditt digitala sommarkort hittar du nedan. Detta görs, precis som banbokningen, via MATCHi.

 

Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

 

Pris: Senior 1300kr. Junior 700kr.

 

Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

...och kostnadsfritt deltagande på:

- Lunchtennis (anmälan under ”aktiviteter” via MATCHi)

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Lördagstennis- Damtennis

- Seniorveterantennis

- Tre klasser i klubbmästerskapen

 

Pris: Senior 2400kr. Junior 1200kr.

 

Med spelkortet får du alltså boka en timme gratis varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får du, utöver att boka en timme gratis varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. All info om sommaraktiviteterna och dess datum finner du i Näsaängsbroschyren som finns här på hemsidan samt i fysisk form med kommande nummer av Tromben.

Sommarkorten köps enbart via nätet, klicka här! Notera att enbart medlemmar kan köpa sommarkort. Vill du läsa mer om det förmånliga medlemskapet och/eller ansöka om detta? Klicka här!

 

Aktiviteter och sommarläger Utomhussäsongen är som vanligt fullmatad med aktiviteter och tävlingar för både vuxna och barn. Alla datum finns inlagda i kalendern på hemsidan eller i den ovan nämnda Näsaängsbroschyren. Vi har nu även öppnat upp anmälan till våra sommarläger för barn och vuxna. Mer info samt anmälan görs via MATCHi.

Varmt välkommen till Näsaäng 2024!


204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page