top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Tack för allt, Michael!

Efter 17 år i styrelsen tackar Michael Fabricius för sig. I anslutning till tisdagens årsmöte meddelade Michael Fabricius att han efter smått otroliga 17 år i NPTK:s styrelse nu tackar för sig. Michael, som inledde sin ideella gärning i tävlingskommittén, har framför allt spelat en vital roll för klubbens ekonomi som kassör där han på ett fantastisk sätt bidragit med sin erfarenhet och spetskompetens.

– Det har varit otroligt roligt och givande att jobba ideellt i klubben. Att se föreningen utvecklas, medlemmar som trivs och juniorer som når framgångar är sådant som ger mig kickar, berättade Michael efter avslutat årsmöte.

– Michael har betytt otroligt mycket för NPTK, säger klubbchef Kenneth Bergbom. Både genom sitt ordförandeskap i tävlingskommittén och med sitt jobb som kassör. Men jag skulle också vilja lyfta fram hans förståelse för skillnaden mellan en ideell förening och ett företag. Exempelvis att du i en föreningsstyrelse måste jobba mellan styrelsemötena vilket Michael verkligen gjort.


Under den senaste treårsperioden, efter att hallen brann ner, har Michael varit extra värdefull och utan honom hade vi högst troligen inte varit där vi är idag.

– Michael är en av flera medlemmar som definitivt kan sägas ha räddat NPTK från att ha blivit en sommarklubb, påpekar Kenneth.


Michael kommer nu bland annat ägna mer tid på både golf- och tennisbanan. Något han tidigare inte hunnit med i och med sitt styrelseuppdrag.

– Jag är glad över att ha fått en plats i klubbens nystartade vuxengrupper, det ser jag fram emot.


Hela Näsbyparks Tennisklubb tackar Michael för sina storartade insatser och ser fram emot att, i egenskap av tennisspelande medlem, se honom på våra anläggningar och i förlängningen även långt fram i KM-lottningarna.


73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page