top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Utebanorna klara - skaffa sommarkort och grusdebutera på fredag

Efter fyra dagars hårt arbete sedan städdagen kan vi nu gladeligen meddela att utebanorna är redo för grussäsongen. Således kan du boka bana, köpa sommarkort och göra gruspremiär redan nu på fredag den 21 april.

Banskötsel och viktiga riktlinjer (vänligen läs noggrant)

Banorna känns riktigt bra, likt tidigare år. Risken som finns när de precis är iordningställda är att de kan bli aningen porösa vid låga temperaturer och tung belastning. Därför har vi bestämt att bokningar kan göras från kl 11 första helgen, för att undvika spel under de troligtvis kyliga morgnarna.


Skulle du råka trampa upp ”hål” i banan, vilket ofta händer i inledningen av säsongen, fyller du igen det med grus på en gång och stampar till. På så sätt håller vi banorna jämna, hårda och fina till dess att det blir lite varmare och de hunnit ”sätta sig”. Om banan är torr är det extremt viktigt med vattning före och efter spel. Dessa gäller framför allt planhalvorna längst bort från ingångarna. På samma sätt är det väldigt viktigt att vi INTE spelar om banan är mjuk, och fotspår uppstår, till följd av regn eller kalla temperaturer. Vid ingången av varje bana sitter nya skyltar med regler att följa gällande iordningställande, vattning och dylikt. Dessa regler måste följas för att banorna ska hållas i gott skick hela sommaren. Vi ber dig därför att läsa, respektera och följa detta. Skulle det regna eller vara tveksamt huruvida det är torrt nog eller ej, spela inte!


Bokning

Du kan nu börja boka banor på Näsaäng då vi öppnar upp för spel på fredag. Du bokar på samma sätt som inomhus, via MATCHi. Mer info ser du under fliken ”Boka bana” här på hemsidan.


Sommarkort

Sommarkorten på Näsaäng brukar vara populära och är en väldigt lukrativ lösning för dig som vill spela mycket tennis i sommar. Vi har som vanligt två olika sommarkort, spelkortet och guldkortet. Här nedan ser du info om vad de båda innefattar. Länk för att införskaffa ditt digitala sommarkort hittar du nedan. Detta görs, precis som banbokningen, via MATCHi.


Spelkortet

I spelkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren


Pris: Senior 1300kr. Junior 700kr.


Guldkortet

I guldkortet ingår:

- Bokning av en timme/dag hela sommaren

...och kostnadsfritt deltagande på:

- Lunchtennis (anmälan under ”aktiviteter” via MATCHi)

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Lördagstennis - Damtennis

- Seniorveterantennis

- Tre klasser i klubbmästerskapen


Pris: Senior 2400kr. Junior 1200kr.


Med spelkortet får du alltså boka en timme gratis varje dag under hela sommaren. Med guldkortet får du, utöver att boka en timme gratis varje dag, delta i samtliga ovanstående sommaraktiviteter. All info om sommaraktiviteterna och dess datum finner du i Näsaängsbroschyren som finns här på hemsidan samt i fysisk form med kommande nummer av Tromben.


Sommarkorten köps enbart via nätet, klicka här! Notera att enbart medlemmar kan köpa sommarkort. Vill du läsa mer om det förmånliga medlemskapet och/eller ansöka om detta? Klicka här!


Aktiviteter och sommarläger Utomhussäsongen på Näsaäng är som vanligt fullmatad med aktiviteter och tävlingar. Alla datum finns inlagda i kalendern på hemsidan eller i den nämnda Näsaängsbroschyren. Vi har nu även öppnat upp anmälan till våra sommarläger för barn och vuxna. Mer info samt anmälan görs via MATCHi. Varmt välkommen till Näsaäng 2023!


409 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page