top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Välkomna, MIKTHE Advisory and Partners!

Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt senaste nytillskott i sponsorfamiljen: MIKTHE Advisory and Partners.MIKTHE Advisory and Partners är draknästet för entreprenörer. Ett entreprenöriellt drivet investerarnätverk och en företagsfinansieringsbutik som specialiserar sig inom ”business injection” för tillväxtbolag. De fokuserar på rådgivning och investering för unga bolag.


Mikael Hasslegren, som sedan länge är en välkänd NPTK-medlem med hela sin familj, förklarar varför man valt att stötta NPTK.

– NPTK tar ansvar för hundratals barn, ungdomar och vuxna som ges möjlighet att spela tennis på både bredd- och elitnivå. NPTK är för alla och klubben skänker samhörighet, bygger klubbkänsla och ingjuter självförtroende för samtliga medlemmar. NPTK gör samhällsnytta på riktigt och det vill vi självklart stötta.


Kenneth Bergbom, klubbchef i NPTK:

– Vi är väldigt glada och tacksamma över att MIKTHE beslutat sig för att stödja Näsbyparks Tennisklubb. I vår ambition att bedriva en bred och bra verksamhet är stödet från våra sponsorer ovärderligt.

Inte minst nu när vi har en ny tennishall som står klar i höst.


Stort tack till MIKTHE Advisory and Partners!


Vill du läsa mer om MIKTHE Advisory and Partners besöker du www.mikthe.com.


Är du eller ditt företag också intresserad av att samarbeta med oss? Maila Kenneth Bergbom på kenneth@nptk.se eller sponsorkommittén på sponsor@nptk.se för att få veta mer eller boka in ett möte.

156 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page