top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Vi avvaktar med att öppna Näsaäng – på grund av kylan

Från och med städdagen i lördags har det jobbats stenhårt med att iordningsställa våra fyra grusbanor på Näsaäng inför den stundande utomhussäsongen. Någon som inte tycks arbeta lika hårt är väderguden som i skrivande stund levererar minusgrader och iskalla aprilvindar. Således kommer vi, för att banorna ska hålla, avvakta med öppning till dess att det blir lite varmare. Om det spelas vid för låga temperaturer så är risken överhängande att de nyfixade banorna blir för porösa, krackelerar och går sönder. Gruset har svårare att binda när det blir kallt och vid temperaturer runt eller under nollstrecket riskerar de också att bli för mjuka. Eftersom den kommande veckans prognos säger nära nollgradigt på dagarna och till och med minusgrader på nätterna så kommer vi att invänta en varmare och stabilare väderlek innan vi öppnar banorna för spel. Vi vet hur stort trycket brukar bli och är mån om att de 78 år gamla banorna ska hålla hela den långa grussäsongen. Vi hoppas du visar förståelse och respekt för detta.

 

Vi återkommer via medlemsmail, hemsida och sociala medier så fort vi öppnar bokningen och slår upp Näsaängsportarna för spel 2024.

 

Tills vidare kan du läsa allt om utomhussäsongens datum i årets Näsaängsbroschyr, köpa och läsa mer om våra sommarkort och/eller anmäla dig till årets första lunchtennis den 1 maj samt läsa mer och anmäla dig till våra sommarläger. Detta gör du via MATCHi. Vi ser fram emot att snart få hälsa dig välkommen till ännu en utomhussäsong på Sveriges vackraste anläggning!


 

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page