top of page

KLUBBMÄSTERSKAPEN

Årets två största tennisfester

Två gånger per år arrangerar vi ett av landets absolut största klubbmästerskap. Runt 20-30 procent av medlemmar brukar tillsammans delta i de närmare 30 olika klasser som erbjuds. Det fina med KM är att alla nivåer av spelare kan vara med. Juniorer, seniorer, nybörjare, elitspelare. Det finns klasser för alla.

För att delta i klubbmästerskapen krävs ett medlemskap.

F51A5477_edited.jpg
IMG_4159.heic

INOMHUS-KM

Årets största tennisfest inomhus som fortsätter att växa för varje år med ett rekord på 240 deltagare och 375 starter. I början av januari koras vinnare in i vår klubbhistoria under en intensiv och spännande vecka i hallen. Du har möjlighet att delta i många olika klasser både i singel och dubbel. Varje inomhus-KM avslutas med en stor fest i hallen.

Speldatum 2024: 4-13 januari

UTOMHUS-KM

Årets största tennisfest på Näsaäng, som även den fortsätter att växa för varje år som går. I augusti koras vinnare in i vår klubbhistoria under två veckors intensivt spelande på vår vackra grusanläggning. Du har möjlighet att delta i många olika klasser både i singel och dubbel. Dessutom möjligheter att umgås med andra tennisvänner, titta på deras KM-matcher och bara njuta av livet på Näsaäng. KM-veckorna på Näsaäng avslutas med den sedvanliga festen.

Speldatum 2024: 2-17 augusti

KM2.jpg
bottom of page