top of page
Näsa 18.jpg

NÄSAÄNG

Sveriges vackraste utomhusanläggning

Vår underbara utomhusanläggning på Näsaäng har öppet mellan april och oktober varje år, anläggningen ligger på Sjövägen 21 i Täby. Här kan du spela tennis hela sommaren, ta en fika i vårt omtyckta café och bada nere vid stranden. Svensk sommar när den är som bäst!

SOMMARKORTEN

Den perfekta lösningen för dig som vill spela mycket tennis.

Från utomhussäsongens start kan du köpa digitala sommarkort som gäller på Näsaäng tills dess att anläggningen stänger under hösten.

Spelkortet kostar 1300 kr för seniorer och 700 kr för juniorer. Med detta kan du boka en timme varje dag hela sommaren.

 

Guldkortet kostar 2400 kr för seniorer och 1200 kr för juniorer. Med detta kan du, utöver en timmes gratis banbokning varje dag, dessutom delta i nedanstående aktiviteter utan kostnad.
 

- Lunchtennis

- Torsdagstennis

- Middagstennis

- Lördagstennis

- Damtennis

- Seniorveteranerna

- Tre klasser i klubbmästerskapen

Ett otroligt prisvärt sommarerbjudande, helt enkelt!

F51A5124.JPG

Sommarkortsregler

Du kan enbart boka en tid åt gången med sommarkortet. När den tiden sedan är förbrukad kan du boka din nästa tid. Bokar du fler än en tid debiteras den som en vanlig strötid. Detta gäller för att vi tidigare upplevt problem med att folk bokar upp flera tider med sina sommarkort som de sedan inte alltid utnyttjar.


För att köpa sommarkort behöver du vara medlem. Mer info om medlemskapet och hur du enkelt ansöker hittar du här på hemsidan. Alla aktiviteter ser du i Näsaängsbroschyren nedan, i kalendern eller under Drop-in-aktiviteter.

NÄSAÄNGSBROSCHYREN 2023

Håll koll på allt som händer under tennissommaren.

I Näsaängsbroschyren kan du läsa om sommarens alla tävlingar och aktiviteter på Näsaäng.

Cafe 1.jpg

NÄSAÄNG TENNISCAFÉ

Näsaäng Tenniscafé är ett föreningsdrivet café där eventuell vinst går tillbaka till verksamheten. Vi vill att caféet ska vara en samlingsplats främst för våra medlemmar men vi välkomnar självklart även badgäster och andra som önskar att besöka oss för en lunch eller fika.

Caféet serverar hembakta bullar, kakor och frallor, glass, fika, sallader, olika sorters kaffe, te och kalla drycker, bars, frukt, smoothies, smårätter och toasts. Det finns även möjlighet för take-away på all mat och dryck. För medlemmar kommer det finnas möjlighet att ”ladda” ett mellanmålkonto. Du som är medlem kan betala in en summa på kontot för att sedan handla med det.

Det kommer även finnas möjlighet att köpa tennisbollar och lindor.

Glöm inte följa oss i våra sociala kanaler för att hålla dig uppdaterad om öppettider, senaste nytt och eventuella kampanjer.

Välkommen till Näsaäng Tenniscafé!

bottom of page