top of page

NÄSBYPARKS TENNISKLUBB

alla åldrar och nivåer.jpg

Näsbyparks Tennisklubb bildades 1946 och har i dagsläget drygt 1300 aktiva medlemmar. Vi förfogar sedan oktober 2023 över en helt nybyggd tennishall med fem hardcourtbanor, en tälthall med ytterligare fem banor och en av landets vackraste utomhusanläggningar på Näsaäng med fyra grusbanor.

Vi bedriver verksamhet för alla åldrar, på såväl bredd- som elitnivå. De yngsta är med i tennislekis och de äldsta spelar seniorveterantennis. Däremellan har klubben en utbredd verksamhet innehållandes bland annat tennisskola, tävlingsgrupp, vuxenkurser och drop-in-aktiviteter för att nämna ett par saker. För dig som tycker om att spela match kan vi rekommendera klubbens olika divisionsspel och tävlingar. Att vi arrangerar ett av Sveriges största klubbmästerskap, kontinuerliga Kroatienresor med över 100 resenärer och städdagar med tresiffrigt antal medlemmar på plats är några exempel som skvallrar om intresset, klubbkänslan och breddverksamheten.

Vi är därtill mycket stolta över vår elitverksamhet som årligen fostrat SM-vinnare, collegeatleter, landslagsspelare och morgondagens ledare. Klubben har vunnit utmärkelsen Mackes Trofé för Tennissveriges bästa juniorverksamhet. NPTK är även mycket framstående på veteransidan med mängder av SM-guld såväl individuellt som i lagsammanhang.

I klubben finns också ett utbrett ideellt liv med många godhjärtade medlemmar som gärna hjälper till. Det syns inte minst i våra fem ideella kommittéer och på sättet vi lyckades resa oss då vår inomhushall brann ner i augusti 2020. Det hade vi aldrig hämtat oss ifrån utan den lojala personalen och alla ideella insatser från styrelsen och övriga välvilliga medlemmar.

Välkommen till Näsbyparks Tennisklubb - för alla åldrar och nivåer.

VÅRA VÄRDEORD

KAMRATSKAP

Vi finns för varandra i med- och motgång.

RESPEKT

Vi är en del av en gemenskap och behandlar varandra med respekt.

VINNARE

Vi vill gärna vara och uppfattas som vinnare både på och utanför tennisbanan.

bottom of page