top of page

MÖT VÅRA HELTIDSANSTÄLLDA TRÄNARE

tränarna.jpg
Kenneth.jpg
Todd.jpg
Stefan bild.jpg

KENNETH BERGBOM

Klubbchef

Fantastisk ledare, ser till så att klubben fungerar och har koll på helheten som ingen annan. Har vunnit pris som Sveriges främsta tennisledare, varit vice ordförande i Svenska Tennisförbundets styrelse i många år och bär huvudansvaret för klubbens fina utveckling och framgångar. Brinner helhjärtat för tennis.

TODD ÅKESSON

Tränare och kommunikatör

Mångfacetterad tränare som arbetar väldigt brett i klubben. Ansvarar bland annat för vuxenkurserna, hemsidan, klubbtidningen, sociala medier, marknadsföring, kommunikation, Näsaäng, KM och aktivitetsadministration. Jobbar därutöver också med tävlingsgrupp och tennisskola.

STEFAN ÅSLIN

Chefstränare

Chefstränare i klubben som basar över tävlingsgruppen. Noggrann och analytisk ut i fingerspetsarna. Skicklig, engagerad och strukturerad instruktör som primärt också ansvarar för tjejspelarna i tävlingsgruppen samt A-laget på damsidan.

Björn.jpg
Andrej bild 2.jpg

BJÖRN SAHLIN

Tränare

Otroligt uppskattad och energisk tränare. Jobbar brett på banan med allt ifrån tävlingsgrupp och tennisskola till vuxentennis och drop-in. Coachar flera av våra serielag och bär huvudansvaret för klubbens populära och unika Kroatienresor.

HENRIK NORDGREN

Tränare och tennisskoleansvarig

Nyanställd sedan januari 2023. Entusiasmerande tränare med ett brinnande intresse för tennis och utveckling. Sprider mycket energi och glädje till sin omgivning. Ansvarar för tennisskolan och tennislekis.

ANDREJ TONEJC

Tränare

Mycket välmeriterat coach som jobbar med tävlingsgruppen, primärt på pojksidan. Han har tidigare varit Davis Cup-tränare för Kroatien och innehar en mastersutbildning i sport science. Andrej är mycket skicklig på att utveckla juniorer och har bland annat jobbat med juniorvärldsmästaren tillika Grand Slam-vinnaren Marin Cilic. Därutöver har han arbetat med storservaren Ivo Karlovic och många andra välkända namn på touren.

Utöver den heltidsanställda personalen förfogar vi över ungefär 15 timanställda tränare samt Malin Isaksson som är klubbens halvtidsanställda kanslist.

bottom of page