top of page
_MG_2543_edited.jpg

VÅRA VUXENKURSER

Över 420 spelare i rörelse varje vecka.

Viktiga datum 2023/2024

Terminstart HT23: 2 september
Träningsuppehåll under hösten: Inga!
Terminsslut HT23: 22 december sista speldag
Terminsstart VT24: 14 januari

INFO OM VUXENKURSERNA

I vuxenkurserna tränar du en timme i veckan med tränare och max fyra spelare i en grupp. Vi har grupper på morgnar, dagtid, sena eftermiddag, vardagskvällar och helger. I dagsläget driver vi drygt 110 aktiva grupper där totalt 420 spelare är igång varje vecka. Detta i både nya hallen och i tälthallen. Vi erbjuder spel för alla nivåer - såväl nybörjare som mer avancerade.

När du anmäler dig via länken ovan hamnar du i vårt kösystem och får ett utskick med information när det finns lediga platser. Höstterminen består av ca 16 speltillfällen och våren ca 20. Kostnaden är 270 kr/speltillfälle som faktureras via mail två gånger per termin. Deltar du i våra vuxenkurser blir du per automatik medlem (avgift 600kr/spelår) i klubben.

Policy vid missat träningstillfälle:
Vid missat träningstillfälle finns inte möjlighet att ta igen träningen i en annan grupp vid ett senare tillfälle. Dels för att det blir ett för stort administrativt arbete med 420 aktiva spelare varje vecka. Dels för att vi vill ha en kontinuitet träningsgrupperna och att spelare inte hur som helst hoppar in i andra grupper vid enstaka tillfällen. Det rubbar balansen i gruppen, försvårar arbetet för tränaren samt berövar de berörda spelarna på kvalitetstid med tränaren i fråga. Önskar du ha en plats betalar du alltså även för de träningar du av någon anledning inte kan närvara vid.

bottom of page