top of page
_MG_2543_edited.jpg

VÅRA VUXENKURSER

Över 420 spelare i rörelse varje vecka.

Viktiga datum 2024

Terminsslut VT24: Söndag 2 juni sista speldag
Terminsstart HT24: Lördag 31 augusti
Träningsuppehåll: Inga uppehåll under hösten
Terminsslut: Söndag 22 december sista speldag

INFO OM VUXENKURSERNA

I vuxenkurserna tränar du en timme i veckan med tränare och max fyra spelare i en grupp. Vi har grupper på morgnar, dagtid, sena eftermiddag, vardagskvällar och helger. I dagsläget driver vi drygt 110 aktiva grupper där totalt 420 spelare är igång varje vecka. Detta i både nya hallen och i tälthallen. Vi erbjuder spel för alla nivåer - såväl nybörjare som mer avancerade.

När du anmäler dig via länken ovan hamnar du i vårt kösystem och får ett utskick med information när det finns lediga platser. Höstterminen består av ca 16 speltillfällen och våren ca 20. Kostnaden är 270 kr/speltillfälle som faktureras via mail två gånger per termin. Deltar du i våra vuxenkurser blir du per automatik medlem (avgift 600kr/spelår) i klubben.

Policy för vuxenkurserna:
Vid missat träningstillfälle finns inte möjlighet att ta igen träningen i en annan grupp vid ett senare tillfälle. Dels för att det blir ett för stort administrativt arbete med 420 aktiva spelare varje vecka. Dels för att vi vill ha en kontinuitet i träningsgrupperna och att spelare inte hur som helst hoppar in i andra grupper vid enstaka tillfällen. Det rubbar balansen i gruppen, försvårar arbetet för tränaren samt berövar de berörda spelarna på kvalitetstid med tränaren i fråga. Önskar du ha en plats betalar du alltså även för de träningar du av någon anledning inte kan närvara vid.

Om en spelare hoppar av kursen mitt i terminen betalar spelaren fram till och med avhoppsdatumet plus två ytterligare veckor då det i regel är så lång tid det tar att fylla ut platsen.

bottom of page