top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Fyra hemmaspelare vann i NPTK Veteran Cup

Under den sena onsdagskvällen avslutades årets upplaga av NPTK Veteran Cup på Näsaäng. Precis som i fjol gick det bra för hemmaspelarna även detta år då fyra av totalt 13 klasser vanns av näsbyparkare. Grattis!Ulf Zacharias höll för trycket som förstaseedad då han vann sina fyra matcher i HS50. I finalen besegrades den andraseedade Fredrik Engblom med 6-2, 2-6, 10-7.Den nykorade EM-guldmedaljören Maria Seger följde upp succén i Kroatien med att vinna på hemmaplan i DS55 där hon utan att förlora set vann klassen. I finalen slog hon Magdalena Sekkenes med 6-1, 6-4.Börje Skånberg vann HS80 efter en ren Näsbyparksfinal mot Jan Dahlqvist. Segersiffrorna skrevs till 6-1, 6-3.


Anders Svensson vann HS75 efter att ha vunnit båda matcherna i de tre man stora poolspelet.


Klicka här för att se alla vinnare och resultat från NPTK Veteran Cup.


Vi riktar ett stort tack till Dalibor Turina och Pernilla Anglered utan vars insatser tävlingen inte kunnat genomföras. Dalibor gjorde hela införjobbet medan Pernilla dragit det tyngsta lasset under tävlingen och koordinerat ihop tävlingsledare under hela veckan. Vilka hjältar!


I och med detta sätter vi punkt för den drygt fem veckor långa tävlingsperioden på Näsaäng där vi arrangerat Audi Danderyd Junior Trophy, Audi Danderyd Open och NPTK Veteran Cup. Stort tack till alla som på något sätt varit med och hjälpt till under dessa veckor!


Nu tar drop-in-aktiviteter för vuxna, sommarläger för barn samt vuxenlägren vid och arrangeras under slutet av juni, hela juli och delar av augusti innan det är dags för ute-KM. I Näsaängsbroschyren hittar du alla roliga aktiviteter som vi arrangerar upp till fem dagar i veckan. Passa även på att anmäla dig till våra givande sommarläger via MATCHi, det finns fortfarande en del platser kvar. Vi rekommenderar även våra mycket luckrativa sommarkort för dig som avser spela mycket tennis under utomhussäsongen. Läs mer här!


NPTK sover aldrig.

94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page