top of page
Sök
  • Skribentens bildTodd Åkesson

Vi startar herrdubbeldivisionsspel - anmäl dig nu!

Uppdaterat: 11 sep. 2023

Nu har du möjlighet att, individuellt eller i par, anmäla dig till det herrdubbeldivisionsspel vi avser starta i tälthallen när vår nya anläggning står klar den 1 oktober. Matcherna kommer att spelas på torsdagskvällar mellan kl 19 och 22. Anmälan mailas till todd@nptk.se senast den 17 september.

Bakgrund När vår nya hall står klar, preliminärt 1 oktober, kommer vi under en längre period ha tillgång till två parallella anläggningar och därigenom dubbelt så många tennisbanor. En sportslig utmaning för klubben men också en fantastisk möjlighet då vi sedan länge haft ett större tennisintresse än vad vi haft resurser till. Den ordinarie verksamheten kommer då flytta in i den nya hallen och därigenom har vi möjlighet att starta upp ytterligare aktiviteter i tälthallen. Däribland nya tennisskolegrupper, vuxenkurser, drop-in-aktiviteter, strötider, turneringar och ett herrdubbeldivisionsspel. Detta avser det sistnämnda. I skrivande stund har vi tre aktiva divisionsspel; Singeldivisionsspelet på söndagar, Dagtidsdivisionsspelet på onsdagar samt Damdubbeldivisionsspelet på tisdagar/söndagar. När vi nu ges möjligheten vill vi, till följd av stort intresse, alltså starta upp ett fjärde divisionsspel. Detta i dubbelform för herrar.

Koncept - Matchtid 60 minuter. - Fyra par per division. - Fasta par. - Ett par går upp och ett ner efter varje spelomgång. - En match i snitt varannan vecka. - Matcherna spelas på torsdagskvällar mellan kl 19 och 22. - Spelplats: Tälthallen på Bergtorpsvägen 41 i Täby. - Kostnad: 300 kr/spelare och omgång (3 matcher). - Deltagande kräver medlemskap i NPTK vilket du kan bli vid anmälan. Medlemskostnad: 600kr/spelår. - Du kan anmäla dig i par eller individuellt. Vid det sistnämnda parar vi ihop dig med någon på liknande spelnivå. - För alla spelnivåer, såväl tävlingsspelare som motionärer.

Anmälan

Du anmäler ditt intresse genom att maila till todd@nptk.se. Anmälan är öppen till och med söndagen den 17 september. Preliminär spelstart är 5 oktober i tälthallen. Varmt välkommen att anmäla dig!


179 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page